Reviews

“Als jongvolwassene is het voor mij niet makkelijk geweest toe te geven aan mijn geestelijke problemen. Hierover praten en er hulp bij te zoeken, leek enige tijd geleden ondenkbaar voor mij. Tijdens een kennismakingsgesprek met Nicolette is deze drempel weggenomen. Dankzij de professionele houding en vooral het warme karakter van Nicolette, durf ik mij open te stellen. Tijdens de gesprekken leerde ik niet enkel mijn eigen problemen beter te begrijpen en verwerken, maar ook de algemeenheden die bijdragen aan het begrijpen van anderen. Door Nicolette haar werkwijze bepaal je zelf wat je bespreekbaar maakt en ben je bezig met een constructief gesprek in plaats van een eenzijdig gesprek waarbij je slechts jouw problemen deelt.”

Man, 28 jaar


“Nicolette komt in korte tijd tot de kern, en helpt je met compassie en deskundigheid van je klachten af. Ik ben haar heel dankbaar.”

Vrouw, 45 jaar


“Ik heb Nicolette ervaren als een zeer deskundige, geduldige, aardige en soms confronterende therapeut. Ik raad iedereen haar aan!”

Vrouw, 46 jaar


“Er ging dankzij de deskundigheid van Nicolette een wereld voor me open! Al heel veel coaching gehad en zelfhulp boeken gelezen, maar door dieper te kijken naar wat er écht gaande was, kon ik eindelijk verder. Ik voel me lichter en wijzer.”

Man, 55 jaar


Achteraf gezien had ik de stap naar hulp veel eerder moeten doen. Het is voor mij als medicus best lastig om iemand te vinden die snapt waar ik tegenaan loop, en die me daar ook écht mee kan helpen. Nicolette is een warm persoon en een deskundig therapeut, ze luistert goed en weet waar het over gaat. Ik zou tegen iedereen willen zeggen: wacht niet te lang met zoeken naar goede hulp, en bij Nicolette ben je zéker aan het juiste adres.”

Man, 55 jaar

“Nicolette heeft mij diep geraakt. Niet alleen door haar warme persoonlijkheid, maar ook door haar professionele aanpak via (EMDR) therapie. Ze dringt diep door tot de essentie en weet de vinger op de juiste plek te leggen in een veilige omgeving. Dit heeft mij verder gebracht, waardoor ik nu beter in m’n vel zit.”

Vrouw, 48 jaar

“Nicolette is een zeer warm en zorgzaam persoon. Ze helpt op een professionele en nauwkeurige wijze om het probleem te identificeren en zorgt voor handvatten zodat je zelf verder kunt en jezelf beter leert begrijpen. De werkwijze van Nicolette is persoonlijk op jou afgestemd waardoor alles in jouw eigen tempo besproken kan worden. Ze is nauw betrokken bij je herstel en staat altijd open voor vragen. Het is fijn om een persoon als Nicolette te hebben waar je terecht kunt met kwesties waar je tegen aanloopt in het dagelijks leven.”

Vrouw, 22 jaar

“Ik kan Nicolette aan iedereen aanraden. Ze heeft een goed luisterend oor, is een warm persoon en heeft een rustige benadering waardoor je je direct op je gemak bij haar voelt. Dit zorgt ervoor dat ik mezelf goed kan uiten en dat ik haar direct in vertrouwen heb kunnen nemen. Na een aantal sessies merkte ik al verschil en met de kennis en wijsheid die Nicolette mij gaf kon ik goed reflecteren op mijzelf maar ook op de ervaringen die ik heb gehad in het verleden.”

Man, 27 jaar

“Dé beste therapeut op het gebied van vroegkinderlijk trauma.
Als jong kind heb ik situaties meegemaakt die ik niet goed heb kunnen begrijpen. Gebeurtenissen die ik als heftig heb ervaren, en die mijn leven tot in de volwassenheid erg hebben gekleurd. Inmiddels weet ik dat mijn intelligentie en hypersensitiviteit een rol hebben gespeeld. Nicolette heeft veel deskundigheid op dit terrein. Fijn om hier uitleg over te krijgen! En wat een verschil nu ik zaken achter me kan laten. Ik voel me zoveel beter!”

Man, 42 jaar

Interesse of ben je nieuwsgierig?