Effectieve psychische hulp of psycho­therapie. PSYence geeft lucht.

Stress, prikkelbaarheid, slaapproblemen, herbelevingen, vermoeidheid, spanningen in de privésfeer of op de werkvloer. Langdurig over je grenzen gaan kan leiden tot grote negatieve gevolgen.
Dat komt niet alleen voor bij situaties van hoge werkdruk of lastige kwesties in je privé-leven, maar ook door onverwerkte ingrijpende gebeurtenissen uit het verleden.

Je wilt dat er iemand is die aandacht voor je heeft en je obstakels begrijpt. Met kennis van zaken. Die tijd bespaart door snel tot de kern te komen. Je inzichten verschaft en de weg wijst naar herstel. Gedegen oplossingen biedt om erger te voorkomen. Zodat je weer op eigen kracht verder kunt. Lang niet altijd zijn de klachten duidelijk genoeg voor een verwijsbrief van je huisarts. En sommige mensen willen ook niet dat hun klacht geregistreerd staat. Herken je je in dit beeld? Neem dan contact op. Ik help je graag.

Snel inzicht

Bij PSYence word je gehoord en gezien. Dilemma’s worden herkend. Door mijn jarenlange ervaring als psychotherapeut/GZ-psycholoog kan ik putten uit kennis en ervaring om snel en effectief zicht te krijgen op de kern van het probleem. Signalen zijn vaak complex en helderheid geeft rust. Inzicht geeft de mogelijkheid om verder te komen. Ervaar het eens zelf, juist als je uit een (werk)gebied komt waar hulp zoeken ‘ongebruikelijk’ is.

Vergoedingen en tarieven

Niet iedereen voldoet aan de criteria voor een psychiatrische diagnose, of heeft een verwijzing van de huisarts.
PSYence richt zich op mensen die worstelen met psychische vraagstukken, en meer willen dan coaching. Die bewust kiezen voor efficiënte en effectieve psychotherapeutische hulp, gebaseerd op gelijkwaardigheid. Waar discretie een belangrijke waarde is. Zo doet PSYence geen onnodig verslag aan derden en blijf je de baas over je eigen proces. Geen ‘one size fits all’ psychotherapie, maar maatwerkhulp afgestemd op jouw werkgebied, privésituatie, opleidingsniveau en verantwoordelijkheden. Hulp die is afgestemd op jou als persoon en op jouw specifieke vraag.
Uiteraard zijn de kwaliteitscriteria die zijn opgesteld vanuit de verschillende beroepsverenigingen gewaarborgd.

Bij PSYence wordt de zorg niet vergoed door zorgverzekeraars. Het is een zogenaamd ‘onverzekerd product’. Het standaard tarief voor een psychotherapie sessie is €100 per 45 min. Bij PSYence wordt er bewust gekozen voor dubbele sessies zodat er in anderhalf uur ook echt stappen kunnen worden gemaakt.

Om bij een gespecialiseerde psychotherapeut/GZ-psycholoog terecht te komen, is er doorgaans sprake van een psychiatrische diagnose (volgens de criteria van de DSM 5).
Het krijgen van een diagnose is een van de voorwaarden om voor vergoeding van de zorgverzekering in aanmerking te komen. Na verwijzing van de huisarts volgt in dat geval een behandeltraject bij de basis- of gespecialiseerde GGZ in samenspraak met de zorgverzekeraar. Mocht dit op jou van toepassing zijn, dan is PSYence niet het aangewezen adres.

Hallo, ik ben Nicolette

Jouw gids bij psychische vraagstukken. Als psychotherapeut/GZ-psycholoog zet ik mijn jarenlange ervaring in de specialistische GGZ, de kennis opgedaan tijdens mijn (post-doctorale) opleidingen en mijn eigen levenservaringen voor je in.
Met PSYence richt ik mij op mensen die geen psychiatrische diagnose hebben, op hoog niveau functioneren, maar toch willen profiteren van uitgebreide psychotherapeutische kennis en ervaring. Samen gaan we efficiënt en op basis van gelijkwaardigheid op zoek naar de oplossing voor jouw probleem of het antwoord op jouw zoekvraag. Ik bied hulp die aansluit bij jouw specifieke behoeften, gebaseerd op wetenschappelijk onderbouwde inzichten en methodieken.

Nicolette heeft mij diep geraakt. Niet alleen door haar warme persoonlijkheid, maar ook door haar professionele aanpak via (EMDR) therapie.”

Vrouw, 48 jaar

Meer reviews

Ik heb Nicolette ervaren als een zeer deskundige, geduldige, aardige en soms confronterende therapeut. Ik raad iedereen haar aan!”

Vrouw, 46 jaar

Meer reviews

Nicolette komt in korte tijd tot de kern, en helpt je met compassie en deskundigheid van je klachten af. Ik ben haar heel dankbaar.”

Vrouw, 45 jaar

Meer reviews